Tuesday, May 22, 2007

Sevärdheter....

Dagen började med att jag väcktes av “Borrande”. Lät som utsidan av min vägg, eller mitt golv. Efter ett tag kände jag att det blev lite mycket så jag fick titta ut. Varken min vägg eller mitt golv klarar borrning. Golvet hänger på väggen och golvet hänger bokstavligen löst.

Möttes av synen av Goofy från Consekvensus. Vet inte riktigt vad han höll på med. Han borrade ett tag och sprang fram och tillbaka mellan utsidan av huset och gården och troligtvis källaren. Tittade på utsidan av huset nu när jag var ute, men kunde ej se något. Undrar vad dem gör denna gången… Min första tanke var bara “Neeeeej inte ingen”. Gillar ej sånna oljud i detta hus, det slutar aldrig bra!

Nyss kommit hem från en promenad. Tog mig en liten tur där jag kollade på 2 sevärdheter i Malmö.

Följande berättelse är baserad på en artikel från en av gratis tidningarna som delas ut här varje dag. Källan är “Punkt SE Onsdagen den 25 April 2007”

Scannade in denna artikel hemma hos Greta. Ville ej att hon skulle se vad jag scannade, det hade tagit bort humorn. Därav blev scanningen som den blev.
Jag kunde inte riktigt reda ut det tekniska. Så jag får skriva den roligaste delen av texten istället…


ful fulare


Ful, fulare, Mobilia?
*Här är Malmös fulaste byggnader nominerade av Punkt SE:s läsare.
*Nu har du möjlighet att rösta fram den allra fulaste.

Sen skriver jag texten under 2 av bilderna:

*Mobilia- Malmös fulaste, tycker läsare Annelie. “Det första man ser när man kommer från Trelleborg/vellinge-hållet och inte är det vackert och representativt för staden”

*Dalaplan- En skam för staden. “Ingen vacker syn för våra turister” skriver “R”.


Naturligtvis såg jag underhållningsvärdet i detta och ville ta mig en närmare "titt" på sevärdheterna som så vackert beskrevs;)
This is for you Greta *ASG*

mobilia

Här har vi mobila


Dalaplan

Här har vi Dalaplans egen toalett

Ja, man är stolt Malmöbo!

Nu ska jag ta mig ut en runda till. Måste cykla och handla….

1 comment:

Anonymous said...

ASGARVAR.... klockrent hahaahahah Det var ju oxå ngt att nominera *saknar ord*

/Greta