Thursday, August 20, 2009

Steg åt rätt håll

För en gångs skull går några saker framåt... Tyvärr inte alla, men några och det är mer än jag brukar räkna med ändå :P

Igår fick jag reda på/tillbaka ett testresultat som är viktigt för min framtid. Då detta testet en gång utförts felaktigt.
Vilket innebär att nu kan det andra raderas och jag kan gå framåt med detta nya :)
En stor börda av mina axlar...

Ironiskt nog var det framsteg i "wow" igår med. Har i 2 månader spelat tillsammans med en guild jag var medlem i för ett år sedan.
Frustrerande fanns det inte en "raid" plats till mig (garanterad spelplats), och det fanns ingen tidsplan på när och om detta kunde lösas.
Vilket har inneburit att jag har fått ställa upp som reserv när det har behövts och ej fått en struktur.

Igår strax innan midnatt fick jag reda på att en spelare hade valt att "gå ner", vilket innebar att jag blev "raider". Vilket i sin tur innebär att nu vet jag att 3 dagar i veckan spelar jag. Detta kommer underlätta rutiner väldigt mkt, då jag nu har något konkret att gå på.

Sedan har vi min kommande födelsedag som är det stora numret 30år.
Personligen känner jag ingenting än, så ingen ångest.
Men enligt samhället är jag tydligen så gammal att jag lika gärna kan dö nu.

Hur som jag kämpar på. Finns inte en chans att jag tänkte tillåta någon att säga att jag inte kommer vara en tillgång och kunna arbeta redan vid 30. Så pension är utesluten.
Jag är i slutfasen av min rehabilitering, så för mig hade det känts som att jag har kämpat i flera år för att må bättre. Då jag ej vill ansvara för andras liv innan jag känner mig fullt redo för det. Och när jag nästan är vid mållinjen säger dem "30??? nej nej det är för gammalt" och till det säger jag "fett nej"!

Jag har även hållt igång min gymträning. Det är snart 4 månader så jag är imponerad själv faktiskt :P
Detta har varit en del av en rehabilitering. Men vid 30års ålder var jag även för gammal för fysisk aktivitet (haha... vad mer kan man säga)
Var inte redo att ge upp här heller. Så har en överenskommelse med gymmet att jag kommer få köpa ett studentkort nu under sjukskrivningen. Och för mig gör det att jag har råd att fortsätta träna på samma gym, vilket underlättar....

Så om det inte framgick... var detta menat positivt. Problem jag haft länge och besked jag inväntat börjar trilla in nu, och dem är till min fördel.
Sen kunde jag ej förutspå att min extreeeeemt höga ålder nu ställer till problem.
Dock vet jag inget förrän min födelsedag misstänker jag... Så har ett par månader på mig att fundera på det resterande...

Och nu ska jag bege mig till gymmet :P